Contact Info
Lokerse Minivoetbalkern
Facebookpagina LMV

Secretariaat: Koen De Bock
Groendreef 37, 9160 Lokeren
Bankrekening: BE94 4433 7934 8114

Email: secretaris@lmv.be
Tel.: 0478/67.28.49

>> Bestuur ...
>> Sporthal ...
Hoofdsponsors

Dranken Van Eetvelde

Creynergie

Haribo

Biznis Hotel

Cesar

 

2023-01-04 KALENDER 2022-2023 RONDE 2Beste minivoetbalvrienden,

De heen & terug wedstrijden van de 2de ronde zijn gepubliceerd.
Zie de algemene kalender of klik hier.

Succes!Het Bestuur

top


2022-12-28 VERBOUWINGEN SPORTHALBericht van de sporthaldirectie:

Beste verantwoordelijken

Ondertussen hebben we concrete informatie over de toestand in het sport- en jeugdcomplex tijdens de verbouwingen van de oude kleedkamers en de aanbouw van het nieuwe zwembad.

Vanaf maandag 9/01/2023 zal de gang van de oude kleedkamers afgesloten worden ter hoogte van de glazen deur naast het personeelslokaal.
Vanaf die dag kunnen volgende lokalen dus niet meer gebruikt worden:
• Kleedkamers 8 tot en met 13
• Scheidsrechterkleedkamers
• EHBO-ruimte
• Personeelsruimte (keuken)

De EHBO-ruimte zal tijdens de verbouwingen voorzien worden op niveau +1 aan het nieuwe personeelslokaal. In de nieuwbouw van het zwembad is een gloednieuwe EHBO-ruimte voorzien.

TOEGANG OUDE SPORTHAL

Tevens vanaf 9 januari worden de toegangen van de oude sporthal naar de gang van de oude kleedkamers afgesloten.
Toegang tot de oude sporthal zal afhankelijk van de situatie verlopen volgens 3 mogelijke scenario’s:

• Scenario 1 Meest voorkomend, tijdens de dag – en avonduren in de week zal de toegang tot de oude sporthal steeds verlopen via de nieuwe sporthal – tussenberging sporthallen.
• Scenario 2 Indien de wedstrijdreservaties het toelaten en er kan op 1 terrein een volledige tribune open gezet worden dan kan de oude sporthal bereikt worden via de trap naar +1 en zo via de gang aan de vergaderzalen naar de tribunes om zo de sportvloer te bereiken.
• Scenario 3 (noodscenario) – enkel wanneer er 2 wedstrijden basket op hetzelfde moment doorgaan. Toegang oude sporthal verloopt dan via de trap naar -1, via de schuifdeuren, via de onderdoorgang, via de trap naar het sportcafé, via de nooddeur op die trap, via de gang kasten clubs zo naar de tussenberging.

Voor iedere weekenddag zal dit apart bekeken worden op basis van de reservaties die gemaakt zijn. We proberen zoveel mogelijk scenario 1 en 2 te hanteren.
De dienst sport & jeugd zal voor iedere weekenddag duidelijke bewegwijzering voorzien afhankelijk van het geldende scenario.

KLEEDKAMERS

Vanaf 9 januari 2023 hebben we dus enkel nog de kleedkamers aan de nieuwe kant ter beschikking voor de clubs en de scholen. Dat zullen 6 kleedkamers zijn namelijk 1, 2, 3, 4, 5 en 7. Kleedkamer 6 zal in gebruik genomen worden als stockageruimte.

Er zijn intussen kleedkamercontainers besteld (4 kleedkamers in totaal) maar deze zullen pas in februari/maart geleverd kunnen worden. Daardoor zijn we genoodzaakt om het gebruik van onze kleedkamers aan te passen.

• Scholen Er zal geen mogelijkheid meer zijn om materiaal in kleedkamers te laten liggen. Leerlingen zullen zich moeten omkleden en telkens al hun materiaal moeten meenemen naar het terrein waar ze les krijgen. De kans bestaat dat er af en toe zal moeten gewacht worden totdat er een kleedkamer vrij is. Waar mogelijk kan het helpen als klassen samen gebruik maken van een grotere kleedkamers om de wachttijden te beperken.

• Clubs Tijdens de avondwerkingen zullen er kleedkamers voorzien worden voor mannen en vrouwen en zal er uit noodzaak gedeeld gebruik zijn. (Mag ik vragen om dit ook naar al jullie leden en ouders van leden te communiceren zodat ze zich hierop kunnen voorbereiden?).

Van zodra de kleedkamercontainers in dienst zijn gesteld, zal de verdeling van de kleedkamers weer verlopen zoals voorheen aangezien we dan over 10 KK’s beschikken.

In februari zullen er ook nog werken uitgevoerd worden in de centrale inkomhal waardoor de trap enkele dagen niet beschikbaar zal zijn maar hierover bericht ik later nog van zodra de effectieve data gekend zijn.

Na de werken in de inkomhal zal de definitieve stofwand geplaatst worden (zie tekening hieronder).INFOBALIE + TOEZICHTERS

Vanaf zaterdag 28/01/2023 zal de infobalie zich op niveau +1 bevinden. Trap naar +1, aan de gaanderij nieuwe sporthal naar links en daar de eerste deur links.
Aan scholen vragen we wel dat enkel de leerkracht zich tot daar begeeft. Klassen kunnen even wachten in de inkomhal op het onderste niveau of in de kleedkamergang.

We beseffen dat bovenstaande wijzigingen veraf staan van het ideale. We vragen dan ook om jullie begrip voor deze tijdelijke fase. De onbeschikbaarheid van de oude kant zal blijven totdat het nieuwe zwembad in gebruik zal genomen worden.

U mag zeker nog verdere informatie verwachten van zodra bepaalde zaken concreter worden.

Indien er onduidelijkheden of vragen zijn, aarzel niet om de sportdienst te contacteren.

top


>> Meer Nieuws ...
RANGSCHIKKING

RONDE 2

SELECT LEAGUE
(Reeks 1)

Nr. Ploeg Punten
1 DM CARE SUPPLY 17
2 DE BOCK EN CO 14
3 FC FRITUUR T HOEKSKEN 11
>> Rangschikking ...

ALGUMS LEAGUE
(Reeks 2)

Nr. Ploeg Punten
1 ALGUMS 10
2 MVC RODE LANTAARN 9
3 PONKOEK FC 6
>> Rangschikking ...
FAIRPLAY
Nr. Ploeg Totaal
1 ALGUMS 1
2 FC FRITUUR T HOEKSKEN 1
3 IMMO HOME 1
>> Fairplay ...
BEHEER
Naam :

Paswoord :